Malaguti

Malaguti SRL är en företag med en imponerande historia och en ljus framtid, och dess produkter är kända för sin kvalitet och hållbarhet, speciellt deras stubbfräs. Grundat 1969 av Gaetano Malaguti, har företaget växt och utvecklats under ledning av sin son Ivan Malaguti, som har utvidgat marknaden och ökat produktionen av Malaguti-märkta produkter. Företaget, som har varit stabilt och solid på marknaden i över 50 år, har behållit kvaliteten och soliditeten i sina produkter, vilket gör Malaguti till ett betrodd varumärke bland sina kunder​.

Under ledning av den nuvarande VD:n Giorgio Cangini har Malaguti genomgått en intern omorganisation sedan 2019, med tillägg av en marknadsföringsavdelning och en designavdelning. Resultaten av dessa förändringar är tydliga: företagets omsättning har fördubblats och fortsätter att öka. Malaguti följer en enkel men ambitiös filosofi som innefattar högkvalitativa, mångsidiga produkter och tjänster, omsorg om detaljerna i deras projekt, och uppmärksamhet på behoven i de sektorer de betjänar. Genom att sträva efter att förutse arbetsvärldens behov och ge sina kunder största möjliga tillfredsställelse, har Malaguti etablerat sig starkt både på den nationella och internationella marknaden, väl bortom Europa​.

När det gäller framtiden kombinerar Malaguti mångsidigheten och tillförlitligheten i sina produkter med en förståelse för nya teknologier och framväxande utmaningar. Detta gör Malaguti till ett varumärke som är redo att ta steget vidare. Företaget är alltid öppet för att överväga nya partnerskap, olika marknadstyper, och möjligheter att tillämpa redan väl etablerade tekniker inom nya sektorer​.

Om du letar efter en leverantör som är känd för sin kvalitet, pålitlighet och innovationsförmåga, är Malaguti SRL det självklara valet. Med en historia av framgång och en framtid full av potential, kan du lita på att Malaguti kommer att uppfylla dina behov och överträffa dina förväntningar.

Malaguti logga 400x200
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating