Markvibratorer

Simex markvibrator (vibroplatta) till grävmaskiner har kombinerat hög frekvens med hög centrifugalkraft vilket garanterar den bästa prestandan vid komprimering. Markvibratorn är hydrauldriven och konstruerade för montering på grävmaskiner, minigrävare och grävlastare.

Mycket säkrare vid till exempel dikesarbeten jämfört med en traditionell vibratorplatta. Med dubbla excentervikter får du optimal komprimering. Utrustad med speciella vibrationsdämpare som skyddar din grävmaskin. Vibratorn är kompakt och robust, har 180° rotation (tillval) och är mycket lämplig för arbeten vid rörgravar, packning av vägbankar, dammar, diken och anläggningsarbeten.

Fler användningsområden är pålning av trästolpar och stålrör i lös mark. Markvibratorn kan utrustas med flödesbegränsare.

Visar alla 5 resultat

Fördelar med vibroplattor

Vibroplattor för grävmaskiner är ett effektivt och miljövänligt sätt att bearbeta marken. De används för att bearbeta marken och förbättra densiteten, för att göra den lämplig för byggnationer. De är ett mycket kostnadseffektivt alternativ till andra metoder som används för att bearbeta marken.

Vibroplattor för grävmaskiner kan användas för att bearbeta marken för olika typer av byggprojekt. De kan användas för att förbereda marken för vägar, husgrunder, dammar, järnvägar, kanaler, broar och andra typer av byggnader. De kan också användas för att förbättra markens egenskaper för att förbättra växttillväxten i odlingsområden.

Vibroplattor för grävmaskiner är ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt att bearbeta marken. De är kostnadseffektiva eftersom de inte kräver mycket energi eller utrustning för att fungera effektivt. De är även miljövänliga eftersom de inte släpper ut några skadliga avgaser eller skräp i miljön. De är också mycket lätta att hantera och använda, vilket gör dem till ett bra alternativ för de som behöver bearbeta marken.