Ditt förstahandsval för demolering och återvinningsteknik

Om AMAS

Sedan grundandet 1987 har vi åtagit oss att förse den svenska marknaden med de mest avancerade verktygen och maskinerna, stödda av exceptionell service och oöverträffad kvalitet. Vår ambition är att alltid stå i frontlinjen i vår bransch, ett mål som driver oss att kontinuerligt förbättra och utöka vårt sortiment.

Vårt arv

Under de senaste decennierna har AMAS Svenska AB byggt upp en stolt historia av pålitlighet och innovation. Vi startade med att introducera Furukawa hydraulhammare i Sverige och i över 30 år har dessa kraftfulla verktyg hjälpt svenska entreprenörer att nå nya höjder i effektivitet och prestanda. Vår långa historia av framgångsrika partnerskap med branschledande märken, inklusive Furukawa, Rotastar, VTN, Simex, Spraystream och Dynaset, vittnar om vår dedikation till kvalitet och kundnöjdhet.

Bild på Magnus Uppsten och Ulf Dolfei på AMAS som ställer ut på MaskinExpo 1998
AMAS arv

Skandinavisk närvaro

AMAS Svenska AB är inte bara en ledande leverantör i Sverige. Genom våra systerbolag i Norge och Danmark utökar vi vår expertis och service över gränserna, vilket säkerställer att vi med samlad erfarenhet kan möta behoven hos våra kunder i hela Skandinavien.

Bild på karta över Scandinavia

Vårt erbjudande

Från våra tidiga början med Furukawa hydraulhammare till de senaste tillskotten i vårt sortiment som Spraystream och Rotastar, har vi alltid strävat efter att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa produkter. Oavsett om du behöver robusta demoleringstillbehör, innovativa återvinningsverktyg effektiva dammhanteringslösningar, har vi de verktyg och den expertis som krävs för att möta dina behov.

Per Svalby från AMAS och Tomas Folke från E L Mark AB står bredvid en FXJ375 hydraulhammare på en etablering utanför Västerås I bakgrunden syns AMAS svarta servicebil samt man kan skymta en Volvo ECR355EL bandgrävare

I Enköping finner du vårt kontor, lager och vår fullt utrustade serviceverkstad. Dessa faciliteter möjliggör snabba leveranser och effektiv service, vilket säkerställer att dina maskiner håller sig i toppskick.

Alla anställda på AMAS Svenska AB står på balkongen