Kombisaxar

VTN CK-serie kombisax (modeller med eller utan booster) är ett kraftfullt och mångsidigt kombinationsverktyg, snabbare än de flesta. Enkelt och säkert käftbyte. CK-serien innehåller hela 9 modeller med 5 olika käftar för maskiner från 7 – 50 ton. Cylindern sitter väl skyddad.

Med 5 verktyg i ett kan du riva, demolera, klippa, krossa och återvinna, välj den käft som passar dig bäst för ändamålet.

Saxen har utbytbara kit för slittänder och skärstål. Hardox In My Body och Hardox Wear Plate samt speed valve.

Visar alla 9 resultat

Kombinationssaxar med BOOSTER

Booster är ett system som låter dig öka effekten hos hydraulcylindern genom att öka det interntrycket jämfört med ingångstrycket. Under arbetscykeln, under käftens stängning, börjar enheten automatiskt att arbeta när behov av mer kraft ökar.

Du får ökad klipp- och krosskraft, snabbare arbetscycler, optimal användning för basmaskin, minskad bränsleförbrukning, lägre miljöpåverkan, högre produktivitet, kostnadseffektivt.

5 käftar att välja på

D-käft "Betongsax"

Med betongklipp får du ett verktyg för klippning av betongbalkar och betongkonstruktioner. Läs mer om renodlade betongklippar här.

P-käft "Pulveriserare"

Med pulveriserarkäft får du ett verktyg för primär och sekundär krossning av betongkonstruktioner/fundament. Läs mer om renodlade pulveriserare här.

R-käft "Stål- & betongsax"

Med stål- och betongkäft får du ett verktyg för klippning av både stål och betong.

S-käft "Stålsax"

Med stålsaxkäft får du ett verktyg för klippning av metall- och järnskrot. Läs mer om renodlade stålsaxar här.

T-käft "Plåtnibbler"