Hjulsågar

En grävmaskinsmonterad hjulsåg för att göra skärsnitt på hårda och kompakta ytor som asfalt, betong, sten. Idealisk för rivning, demolering och undervattensarbeten. Hjulsågen har högt vridmoment tack vare två direktverkande hydrauliska motorer.

Visar alla 4 resultat

Vad är en hjulsåg?

En hjulsåg för grävmaskin är en typ av tillbehör som kan monteras på en grävmaskin för att möjliggöra att sågning igenom hårda ytor som betong, asfalt och sten. Hjulsågen består av en skiva av stål som har tänder runt kanten för att skära igenom materialet.

Hjulsågen drivs av grävmaskinens hydraulsystem och kan justeras för att skära till specifika djup och bredder. Den används ofta vid rivning när man vill ha precision.

Hjulsågstillbehöret är vanligtvis utformat för användning med större grävmaskiner, eftersom det kan vara ganska tungt och kräver betydande hydraulisk kraft för att fungera. Men det finns också mindre, mer portabla versioner tillgängliga för användning med minigrävare och kompaktlastare. Sammanfattningsvis är hjulsågen för grävmaskin ett mycket effektiv och mångsidig tillbehör som kan öka möjligheterna för en grävmaskin och förbättra effektiviteten av ditt rivningsprojekt.