Demoleringssaxar

En urstark och smidig demoleringssax med BOOSTER. För primär rivning och demolering är HP-serien det bästa verktyget för grävmaskiner och speciellt för höjdrivare.

Konstruerad med en cylinder, två vridpunkter och stor käftöppning med konstant klippkraft för att genomföra specialiserade rivningar av på hög höjd.

Extremt hög produktion vid precisionsklippning. Varje modell levereras som standard med kontinuerlig 360° rotation. Du får lägre bränsleförbrukning och ökad effektivitet tack vare BOOSTER och den enkla men kraftfulla konstruktionen. Denna demoleringssax är mycket lämplig för höjdrivning.

Visar alla 7 resultat

BOOSTER

Booster är ett system som låter dig öka effekten hos hydraulcylindern genom att öka det interntrycket jämfört med ingångstrycket. Under arbetscykeln, under käftens stängning, börjar enheten automatiskt att arbeta när behov av mer kraft ökar.

Du får ökad klipp- och krosskraft, snabbare arbetscycler, optimal användning för basmaskin, minskad bränsleförbrukning, lägre miljöpåverkan, högre produktivitet, kostnadseffektivt.