Sekundärkrossar

VF sekundärkross är designad och utformad för sekundär rivning och demolering. En utformad käft som gör det enkelt för dig att krossa rivningsmaterial och separera dess järn.

Sekundärkrossen är även utmärkt till primär demolering när det kommer till betongplattor och fasader med lämplig arbetshöjd. Med breda käftar, stor kraft och hög hastighet producerar sekundärkrossen mycket material på kort tid. Smarta utformade käftar separerar förstärkningar som armeringsjärn.

VF-Serien finns i 13 modeller för grävmaskiner från 6 ton till 75 ton. HARDOX In My Body och Hardox Wear Plate.

Visar alla 13 resultat

VF+ -serien sekundärkross med BOOSTER

VF+ pulveriserare med BOOSTER är ett utmärkt val för återvinningsföretag som behöver förkrossa och förbereda betong som skapats under rivning av byggnader för finkrossning.

Konstruerad för sekundär demolering. Betongbitar som skapas under rivning kan krossas på arbetsplatsen. Betong separeras från armeringsjärn och reduceras för att spara volym-, dumpnings- och transportkostnader.

BOOSTER

Booster är ett system som låter dig öka effekten hos hydraulcylindern genom att öka det interntrycket jämfört med ingångstrycket. Under arbetscykeln, under käftens stängning, börjar enheten automatiskt att arbeta när behov av mer kraft ökar.

Du får ökad klipp- och krosskraft, snabbare arbetscycler, optimal användning för basmaskin, minskad bränsleförbrukning, lägre miljöpåverkan, högre produktivitet, kostnadseffektivt.

F-HM sekundärkross med magnet

VF-HM-pulveriserare med påbuggd magnet har samma grundkonstruktion som den klassiska VF-pulveriseraren. Det betyder att du får samma goda egenskaper men plus fördelen att du kan samla upp armeringsjärn och annan metall med samma verktyg.

VF-HM-serien är utrustad med en kraftfull magnet som drivs av den integrerade hydrauliska drivenheten. Det har aldrig varit enklare att optimera sekundär rivning på en arbetsplats.