Volvo EWR130E

När det gäller att välja en hjulgrävare som kan hantera både kraft och precision, är Volvo EWR130E ett namn som står ut. Den här maskinen är inte bara en arbetsmaskin, den är en kraftfull partner som är redo att ta sig an de mest krävande arbetsuppgifterna med lätthet. Låt oss dyka ner i världen av Volvo EWR130E och upptäcka vad som gör den så speciell.

Volvo EWR130E: En översikt

Volvo EWR130E är en hjulgrävare som är designad för att ge optimal prestanda och effektivitet. Den är utrustad med en kraftfull motor och en robust konstruktion som gör den till en pålitlig partner på arbetsplatsen. Men det är inte allt. Volvo EWR130E erbjuder också en rad innovativa funktioner som gör den till en av de mest avancerade hjulgrävarna på marknaden.

Kraft och kontroll i perfekt harmoni

Volvo EWR130E är utrustad med en kraftfull motor som ger en imponerande kraftutgång på 89 kW (121 hk). Detta, tillsammans med en maximal vridmoment på 566 Nm, ger maskinen den kraft den behöver för att hantera även de mest krävande arbetsuppgifterna. Men kraft är inte allt. Volvo EWR130E erbjuder också enastående kontroll, vilket gör det möjligt för föraren att hantera maskinen med precision och lätthet.

Kompakt design för ökad manövrerbarhet

En av de mest framstående egenskaperna hos Volvo EWR130E är dess kompakta design. Trots sin kraftiga motor och robusta konstruktion, har maskinen en kort svängradie som gör den idealisk för arbete på trånga arbetsplatser. Dessutom har Volvo EWR130E den kortaste svängradie bland alla hjulgrävare i 12-13 ton klassen, vilket gör den till ett utmärkt val för arbete på platser där utrymmet är begränsat.

Innovativa funktioner för ökad effektivitet

Volvo EWR130E är inte bara kraftfull och kompakt, den är också full av innovativa funktioner som ökar dess effektivitet och produktivitet. Till exempel, maskinen har en fyra-hjulsstyrning och tvådelade schaktblad som förbättrar dess manövrerbarhet och minskar svängradien. Dessutom har Volvo EWR130E en imponerande räckvidd på marknivå på 8,570 mm, vilket gör den till ett utmärkt verktyg för stora infrastrukturprojekt.

Verktyg och utrustning till Volvo EWR130E

Vanliga Frågor

Vad är Volvo EWR130E?

Volvo EWR130E är en hjulgrävare som kombinerar kraft och precision för att ge optimal prestanda och effektivitet. Den är utrustad med en kraftfull motor och en robust konstruktion, samt en rad innovativa funktioner som ökar dess manövrerbarhet och produktivitet.

Vad är den maximala kraftutgången för Volvo EWR130E?

Volvo EWR130E har en kraftfull motor som ger en imponerande kraftutgång på 89 kW (121 hk).

Vad är den maximala vridmomentet för Volvo EWR130E?

Volvo EWR130E har en maximal vridmoment på 566 Nm, vilket ger maskinen den kraft den behöver för att hantera även de mest krävande arbetsuppgifterna.

Vilka är några av de innovativa funktionerna hos Volvo EWR130E?

Volvo EWR130E har en rad innovativa funktioner, inklusive fyra-hjulsstyrning och tvådelade schaktblad som förbättrar dess manövrerbarhet och minskar svängradien. Dessutom har den en imponerande räckvidd på marknivå på 8,570 mm.

Slutsats

Volvo EWR130E är mer än bara en hjulgrävare. Det är en kraftfull partner som är redo att ta sig an de mest krävande arbetsuppgifterna med lätthet och precision. Oavsett om du arbetar på en trång arbetsplats eller ett stort infrastrukturprojekt, kan du lita på att Volvo EWR130E kommer att leverera de resultat du behöver.