Volvo EW160E

Att hitta en grävmaskin som är lika robust som den är flexibel är ingen lätt uppgift. Men när det kommer till Volvo EW160E, har vi en maskin som inte bara tar hem priset, utan faktiskt driver det ett steg vidare. Nu tänker du kanske: ”Vad är det som gör den här grävmaskinen så speciell?” Låt oss dyka rakt in och ta reda på det.

Två grävmaskinister från CW Volvominers Sweden Uppsala står bredvid en Volvo EW160E

Volvo EW160E: En unik blandning av styrka och finess

Den första aspekten av Volvo EW160E som gör den så oemotståndlig är dess kombination av råstyrka och finess. Listan över dess imponerande egenskaper är lång, men här är några som sticker ut:

 1. Kraftfull motor
 2. Hög bränsleeffektivitet
 3. Innovativ teknologi
 4. Bekväm förarmiljö
 5. Oöverträffad säkerhet

Låt oss ta en närmare titt på dessa.

Kraftfull motor som levererar varje gång

Det är ingen hemlighet att Volvo EW160E:s motor är en kraft att räkna med. Med dess överlägsna prestanda och tillförlitlighet, är det ingen överraskning att denna grävmaskin är en favorit bland industriproffs.

Bränsleeffektivitet: sparar pengar och miljö

Men Volvo EW160E är inte bara kraftfull. Den är också otroligt bränsleeffektiv. Det betyder att du kan få mer gjort på en tank, vilket sparar både tid och pengar. Och som en extra bonus, gör dess lägre bränsleförbrukning den till ett grönare val.

Framtiden är här med innovativ teknologi

Ett steg in i förarhytten på Volvo EW160E och du kommer genast att märka dess toppmoderna teknologi. Med sitt avancerade styrsystem och intuitiva skärmar, känns det som om du kör en maskin från framtiden.

Verktyg och utrustning till Volvo EW160E

En förarmiljö som gör skillnad

Komfort kanske inte är det första du tänker på när du tänker på grävmaskiner. Men Volvo EW160E tar förarens komfort på allvar. Med dess rymliga hytt, justerbara stol och bekväma kontroller, gör denna maskin till en dröm att arbeta med. Här är några av de unika funktioner som gör förarhytten till en game-changer:

 • Luftkonditioneringssystem
 • Blad
 • Stödstagslängd
 • Hyttjustering
 • Dieselpartikelfilter DPF
 • Materialhanteringsgrävare
 • Netto Last
 • Överbelastningsvarning
 • Snabbkoppling Hydrive
 • Snabbkopplingsmekanism
 • Tjänstebromstyp
 • Spårledning​1

Säkerhet framför allt med Volvo EW160E

För Volvo är säkerhet aldrig en eftertanke. Det är därför Volvo EW160E är utrustad med toppmoderna säkerhetssystem. Från dess robusta konstruktion till dess innovativa säkerhetsfunktioner, kommer denna grävmaskin att ge dig trygghet på arbetsplatsen.

Vanliga frågor

Vad gör Volvo EW160E unik?

Volvo EW160E är unik för sin imponerande kombination av kraft, bränsleeffektivitet, innovativ teknologi, bekväm förarmiljö och oöverträffad säkerhet.

Är Volvo EW160E bränsleeffektiv?

Ja, Volvo EW160E är känd för sin höga bränsleeffektivitet, vilket gör det möjligt att få mer gjort på en tank, samtidigt som det sparar både tid och pengar.

Är Volvo EW160E bekväm att köra?

Absolut! Volvo EW160E har en rymlig hytt med justerbar stol och bekväma kontroller, vilket gör den mycket bekväm att köra.

Att stänga boken

Volvo EW160E är mer än bara en grävmaskin; det är en studie i design och konstruktion som sätter användarens behov först. Från dess kraftfulla motor till dess bekväma förarmiljö, har denna maskin allt du behöver för att ta ditt arbete till nästa nivå.

Så om du letar efter en grävmaskin som levererar varje gång, kolla in Volvo EW160E. Det är en maskin som verkligen lever upp till sitt rykte. Men tro inte bara på vårt ord. Prova det själv och se varför det är en favorit bland proffs över hela världen.