Per Svalby från AMAS och Tomas Folke från E L Mark AB står bredvid en FXJ375 hydraulhammare på en etablering utanför Västerås I bakgrunden syns AMAS svarta servicebil samt man kan skymta en Volvo ECR355EL bandgrävare

Uppstart av E-L Mark AB:s FXJ375 hydraulhammare

På AMAS är vi stolta över att nyligen ha levererat en FXJ375 hydraulhammare till vår kund, E-L Mark AB. Denna vecka hade vi förmånen att närvara vid uppstarten av denna kraftfulla utrustning på Barkarö IP, beläget söder om Västerås.

Trots de kyliga väderförhållandena var stämningen på arbetsplatsen energisk och förväntansfull. Vår FXJ375 hydraulhammare monterades på en Volvo ECR355EL grävmaskin, skickligt hanterad av Tomas Folke, en erfaren maskinoperatör från E-L Mark AB.

Denna händelse markerar början på ett större byggprojekt där E-L Mark AB är en viktig partner åt PEAB Sverige. Deras arbete med att anlägga för byggande av nya bostadshus är en viktig del i regionens utveckling.

Vår kollega Per var på plats för att ge support och se till att allt gick smidigt under uppstarten. Det är dessa tillfällen som understryker vikten av starka samarbeten och pålitlig utrustning i bygg- och anläggningsbranschen.

På AMAS är vi stolta över att bidra till våra kunders framgångar och se våra produkter i handling. Denna händelse med E-L Mark AB är ett lysande exempel på hur vi tillsammans kan uppnå stora saker.