En Volvo EC220EL i Nyköping Bredvid står grävmaskinisten bredvid en hydraulhammare som är monterad på grävmaskinen

Så hjälpte vi Sörmlands Gräv & Transport AB med deras Rivningsprojekt

Vi strävar alltid efter att erbjuda mer än bara försäljning av hydrauliska verktyg till grävmaskiner. Vi tar stolthet i att leverera snabbt och ge våra kunder den service de behöver för att komma igång direkt på arbetsplatsen. Ett lysande exempel på detta är vårt nyligen genomförda arbete med Sörmlands Gräv & Transport AB.

En Volvo EC220EL i Nyköping Bredvid står grävmaskinisten bredvid en hydraulhammare som ä'r monterad på grävmaskinen.

Sörmlands Gräv & Transport AB stod inför ett utmanande rivningsprojekt i Nyköping. En gammal kemtvätt, komplett med en robust betongkällare, skulle rivas för att ge plats för saneringsarbetet. Men tiden var knapp och de upptäckte snabbt att deras befintliga hydraulhammare inte var tillräckligt kraftfulla för uppgiften. De behövde en starkare lösning – och de behövde den snabbt.

Här kom vi in i bilden med vår Furukawa FXJ275 hydraulhammare. Känd för sin robusthet och effektivitet, kunde vi leverera denna kraftfulla hammare till dem redan nästa dag. Men vår service sträckte sig långt utöver en snabb leverans.

Magnus Uppsten följde med för att assistera med uppstarten av den nya hammaren. Vi granskade deras Volvo EC220EL grävmaskin, en maskin vi vet att våra kunder värdesätter mycket för dess prestanda och tillförlitlighet. Vi kontrollerade dess hydrauliksystem och ställde in allt så att FXJ275-hammaren skulle kunna arbeta optimalt med denna specifika grävmaskin.

Varje steg i processen dokumenterades noggrant, inklusive bilder som visar den noggranna uppstarten och den mäktiga Furukawa FXJ275 i aktion. Detta visar inte bara den service vi erbjuder, utan även den passion och det engagemang vi delar med våra kunder för deras maskiner och projekt.

Att se vår Furukawa FXJ275 i arbete, och veta att vi bidragit till Sörmlands Gräv & Transport AB:s framgång, var verkligen givande. Oavsett storleken på uppdraget, står vi redo att leverera de verktyg och den service som våra kunder behöver för att få jobbet gjort.