Bild på två olika gripar från VTN för sortering och rivning

Gripar till grävmaskiner

När det kommer till sortera, hantera och riva material med hjälp av grävmaskin behöver du en grip. Det finns många olika märken, vi säljer gripar från VTN som är erkända världen övernär det gäller kvalitet och prestanda.

Gripar från VTN

VTN:s gripar är ett grävmaskinstillbehör som används för rivning, materialhantering och sortering av alla typer av material som stenar, skrot och annat skräp. Gripen finns med olika käftar, en grövre käft med tvärställda stag som lämpar sig för rivning samt en enklare variant för sortering.

Många välkända kunder från Sverige, Storbritannien, Frankrike, Irland, Tyskland, Danmark, Finland och andra europeiska länder talar varmt om VTN:s gripar för dess goda kvalitet och återförsäljarnas goda service. Har man en gång använt en grip från VTN blir man lätt en återkommande kund. VTN:s gripar har vunnit slutanvändarnas förtroende och dessa har hjälpt till att sprida kunskapen om dem via mun till mun.

VTN är en ledstjärna i världen. Efter mer än 40 år av kontinuerliga ansträngningar och förbättringar är VTN:s roterande gripar ett självklart förstahandsval.

Den mest sålda gripen är den för rivning, vars övre roterande huvud är utrustat med motor, strypventil, tryckreduceringsventil, överströmningsventil och andra viktiga komponenter.

Specifikationer

VTN:s gripar är starka i form och struktur. Klon är gjord av slitstarka material, vilket kan förlänga livslängden med 50% jämfört med vanligt material. Cylindern är specialdesignad med stor kapacitet.

Griparnas stift och hydraulmotor: alla stift är värmebehandlade, med hög hårdhet och inte lätta att böja. Bromsblocket med balansventiler och överflödesventiler som gör gripen säkrare förhindrar olyckor samtidigt som den är effektiv.