Nya magnetgeneratorn som är mycket mindre och har DSmart inkopplat

Smartare generatorer för magneter

Dynasets magnetgeneratorer har uppdaterats till en ny version! De nya versionerna har ny design, uppdaterade funktioner och mer avancerad teknik som förbättrar effektiviteten. Magnetgeneratorerna har fortfarande världens snabbaste avmagnetiseringstid på 0,8 sekunder, vilket har etablerat dem i toppen bland användarna.

En annan nämnvärd förändring är de nya ramstorlekarna. Speciellt med den större klassen av HMG-generatorer, dessa har fått betydligt mindre karossramar. Nya HMG20 är nästan hälften så stor och har fortfarande samma kraft som den äldre modellen. Nu är generatorerna ännu mer kompakta och du kan få magnetkraft monterat på din maskin i ännu mindre utrymmen.

Den nya elektroniken i HMG hydrauliska magnetgeneratorer har gett nya möjligheter. Den nya serien av HMG är lämplig för Dynasets DSmart-kontroll. Dynasets DSmart är en mobilapplikation som ger en ny användarvänlig upplevelse för operatörer att övervaka prestanda och justera magnetgeneratorn. DSmart tillhandahåller grundläggande information om generatorns användning och annan användbar information som operatören behöver i sitt dagliga arbete. I framtiden kommer DSmart-funktionaliteten att utökas för att täcka fler DYNASET-produkter.

De nya modellerna kommer att bli tillgängliga under 2023.