Desinfektion av ett torg

Desinfektera offentliga miljöer snabbt och effektivt!

Det var i början på april som vi fick frågan om det gick att använda Dynasets KPL Gatutvätt som desinfektionsutrustning för att bekämpa coronaviruset. Varför inte, faktiskt skulle det vara ett supersnabbt sätt att desinficera stora ytor och områden. Flera förfrågningar har strömmat in på grund av situationen kring COVID-19.

Desinfektion av ett torg

KPL-enheten för sanering av coronaviruset

Det nya användningsområdet var ganska enkelt att möjliggöra ur vår synvinkel. En av huvudkomponenterna i KPL-enheten är HPW-pumpen. Den är tillverkad av material som kan hantera desinfektionsmedel utan problem.

”Som en tumregel kan vilken vätska som helst användas med våra pumpar så länge vätskan kan lagras i en plastbehållare. Kör bara lite vatten genom systemet som underhåll efter användning.”

Dynasets KPL Gatutvätt kan användas professionellt för desinfektion, i bästa fall utan att lämna maskinens hytt.

KPL-enheten som desinfektionsutrustning

Standardmodellerna kan användas för desinfektion med rätt munstycken och flöde. KPL-enheten är ett utmärkt verktyg för spridning av desinfektionsmedel i stora och offentliga miljöer som tunnelbanor, torg offentliga byggnader och på idrottsarenor. Tvättpistolen som är standardutrustning för KPL-enheten är ett användbart då du behöver tvätta parkbänkar och räcken. Skolgårdar och lekplatser är också möjliga att desinficera supersnabbt med KPL-enheten.

Man fyller på desinfektionsmedel i desinfektionsutrustning för offentliga miljöer
Desinfektion av parkutrustning med tvättpistol

Stora hallar, som flygplatsterminaler, är möjliga att tvätta med en och samma enhet. För detta ändamål måste bärarmaskinen vara lämplig för inomhusbruk. Med KPL-enheten som desinfektionsenhet kan desinfektionen göras mycket snabbare jämfört med desinfektionen som görs med en ryggsäcksspruta.

Som standard har enheten 20 meter lång högtrycksslang till tvättpistolen, denna kan förlängas och utöka desinfektionsarbetsområdet ännu mer, du behöver flytta bärarmaskinen ännu färre gånger. Dessutom finns en vertikal tvättarm som kan användas och underlätta om det till exempel finns långa räcken nära trottoarer som måste desinficeras.

Till exempel kan XL-versionen vars behållare rymmer 1080 liter desinfektionsvätska jämföras med en 20 liters ryggsäcksspruta, du får 54 gånger mer desinfektionsmedel, redo att användas.

Vilgop Mäntynen

Mångsidighet är nyckeln

KPL-enhetens styrka är dess mångsidighet. Du kan använda samma enhet för gaturengöring, tvättning av parkutrustning eller vid mer noggranna uppgifter som desinfektion. KPL-enheten är lätt att ta med där behovet finns och fixar desinfektionen på nolltid. Ett brett utbud av tillbehör möjliggör även rengöring av avloppsrör. Applikation för avloppsrör möjliggörs lätt, anslut bara en förlängningsslang till enhetens högtrycksslang och utrusta den andra änden med ett rörrengöringsmunstycke. Dessa munstycken är utformade så att vattenflödet får dem att gå framåt inuti röret.

Kontakta oss om du vill veta mer