VTN

VTN tillverkar grävmaskinsburna verktyg för rivningoch återvinning. VTN erbjuder verktyg tillverkade av högkvalitativa råvaror (Hardox) som är snabba och har 360° hydraulisk rotation. Många verktyg har utbytbara skärstål och tänder som är enkla att byta. Hållbara produkter och enkelt underhåll.

VTN började sin tillverkning med skopor och utvidgade sedan produktionen med verktyg till rivning, krossning och återvinning i slutet av 80-talet. VTN har ett speciellt mål och det är att hitta innovativa lösningar för att möta kraven från kunder och användare över hela världen. Tillsammans med prisvärda rivningsverktyg, kvalitet och ett nätverk av agenter är VTN:s filosofi om slutanvändarens fulla belåtenhet ett faktum.

VTN är inte bara ett varumärke utan också ett företag med en speciell begåvning av historia och tradition som ger entusiasm och vilja att fortsätta växa. VTN Europe har sedan 1973 tillverkat tillbehör som alltid är innovativa för att förbättra kvaliteten i arbetet.

Två produktdivisioner:

  • Division återvinning, vilken gör komplex utrustning för rivning, krossning och återvinning. Återvinningsenheten producerar alla rivningsenheter och rörliga utrustningar som används på en grävare.
  • Division Benne, en specialiserad tillverkare av skopor och tillbehör för markarbetande maskiner. Idag har VTN tillsammans med VTN Benne en av världens mest omfattande sortiment av utrustning för jord, bygg, industri och jordbruk.
VTN logga grå mörkgrå 400x200
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating