Simex

Simex har över 30 års erfarenhet inom väg och entreprenadutrustningar.

Simex fräsar för asfalt har de senaste åren blivit kända för sin smidighet och lönsamhet i branschen. Alla produkter som lämnar företagets fabrik är noga monterade och har genomgått verklighetstester. Förutom att produkterna är effektiva, pålitliga och ekonomiska är de oerhört säkra. Mycket tid läggs för att maskinerna ska vara säkra för omgivning och förare.

Med 30 olika modeller och över 100 versioner möter Simex alla specifika behov.

Kraftfull produktion
Simex produkter är designade och konstruerade för att vara exceptionellt hållbara och högpresterande.

Verktygen är skapade för att lösa specifika problem relaterade till de otaliga applikationerna de används för, samtidigt som de garanterar högeffektiv produktion för slutanvändaren.

Produktionsprocessen styrs av en djup medvetenhet om att Simex är en sann teknisk partner för alla kunder runt om i världen.

Know how
Simex know-how drivs av ett konstant och uppmärksamt öga på marknaden.

Den konsoliderade kompetensen som exemplifieras av Simex tekniska avdelningar och försäljningsavdelningar härrör från den fördjupade studien av hur produkterna bäst möter applikationen. Simex utvecklar produkter genom att fokusera på de tekniska problemen som är specifika för varje applikationsscenario.

FoU
Ständiga investeringar i FoU är en viktig hävstång för framgången för Simex och den banbrytande kvaliteten på produktionen. De många patent som Simex har lämnat in under åren vittnar om hur Simex upprätthåller och kontinuerligt förnyar sitt innovativa ledarskap. Företaget producerar ständigt innovativa lösningar för de många och allt mer komplexa kraven på en marknad i ständig utveckling.

Simex logga grå mörkgrå 400x200
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating