AMAS monter på MaskinExpo 2013

Bilder från MaskinExpo 2013

Trots lite mindre besökare för årets mässa kan vi nu efter några dagars återhämtning konstatera att MaskinExpo blev lyckat för vår del.

AMAS monter på MaskinExpo 2013
vår monter

Det är en mix av ingredienser för att få till det men viktigaste av allt är trots allt besökarna och vi vet att vi är lyckligt lottade när vi får stå tre hela dagar och prata om det vi gillar mest och dessutom med kunder som visar sitt intresse är oerhört motiverande för oss. Många synpunkter om marknaden och hur verkligheten ser ut gör att vi får mycket feedback att ta till vara på.

Simex nya sikt- och krosskopa är en riktig världsnyhet som vi efter sommaren kommer att kunna berätta mer om, men till skillnad från andra skopor kan du med denna justera fraktionen direkt från hytten.

Simex sikt och krosskopa på MaskinExpo 2013
Besökare tittar närmare på nya sikt och krosskopan från Simex

Som vanligt när det gäller oss blir det mycket hydraulhammare och faktum är att vi nog förknippas mer med namnet Furukawa och begreppet hydraulhammare än vårt egen namn AMAS.

Furukawa hydraulhammare på MaskinExpo 2013
Alltid mycket folk kring hydraulhammarna

Ari Ranta från Dynaset visar stolt upp dessa innovativa och smarta lösningar. På väldigt liten yta i din maskin har du alltid tillgång till ström, högtrycksvatten och högtrycksluft. Dynasets produkter drivs av hydraulik.

Dynaset visar upp sina produkter på MaskinExpo 2013
Ari Ranta från Dynaset

I år kunde vi presentera en helt egen produkt, som ni ser är det en sorteringsgrip och vi kallar den AMAS-Gripen.

AMAS Gripen på MaskinExpo 2013
AMAS gripen är vår egen sorteringsgrip

Denna hydraulmagnet rensare enkelt upp metall och skrot efter till exempel rivningar.

Demo på hydraulmagnet på MaskinExpo 2013
Dynasets hydraulmagnet