Volvo EC480EHR

I det krävande fältet för konstruktion och rivning är det nödvändigt med maskiner som kan klara uppgiften. Volvo EC480EHR är inte bara en sådan maskin – den är verkligen ett mästerverk av teknisk innovation och robust design. Med sina avancerade funktioner och pålitliga prestanda är den redo att ta din produktivitet till nya höjder.

Två byggnader utefter Sågargatan i Uppsala under rivning Framför dem en Volvo EC480EHR rivningsmaskin
Två av flera byggnader som ska rivas

Maskinen som ger mer

EC480EHR är mer än bara en kraftfull grävmaskin. Det är en symbol för Volvos ständiga strävan efter förbättring och innovation. Denna höghöjdsrivningsutrustning är utrustad med de senaste innovationerna för att öka din produktivitet. Dessa maskiner är konstruerade för att göra din arbetsdag mer värdefull, och en robust struktur, tung verktygsvikt och enastående hydraulik garanterar en stark prestanda i även de tuffaste rivningsprojekten.

Överlägsna specifikationer

Maskinen har en vikt på 63 503 kg, med en motorstyrka på 381 hk och en maximal tillåten verktygsvikt på 3 500 kg. Den har en maximal pinhöjd på 28,1 m och ett maximalt pinräckvidd på 16,1 m. Maskinen arbetar med en vinkel på 18,8 grader, och dess hytt kan luta till en maximal vinkel på 30 grader.

Verktyg och utrustning till Volvo EC480EHR

Funktioner och fördelar med Volvo EC480EHR

En rad nyskapande funktioner utmärker Volvo EC480EHR. För att börja med, finns det ett monterat ram-skydd (Falling Object Guard, FOG) för att skydda föraren och hytten från fallande skräp, vilket förbättrar säkerheten och maskinens drifttid.

Maskinens struktur och hydraulsystem har optimerats för att bära tyngre tillbehör, vilket ger dig mer valuta för pengarna. Den maximala pinhöjden har ökats för att bredda ditt arbetsområde och maximera produktiviteten.

EC480EHR är speciellt konstruerad för rivning, vilket innebär att det är en maskin byggd för ändamålet. Dessa höghöjdsrivningsmaskiner är tillverkade i Volvos branschledande tillverkningsanläggningar och stöds fullt ut av Volvos globala service- och reservdelsnätverk, vilket ökar maskinens drifttid.

För att förbättra synligheten har Volvo EC480EHR en hytt med hög synlighet, speciellt designad för höghöjdsrivning, vilket säkerställer högre produktivitet.

Slutligen finns det det patenterade modulsystemet för bommar från Volvo. Det hydrauliska modulära fogsystemet använder en hydraulisk låsmmekanism för att snabbt frigöra grävutrustning och ändra från hög räckvidd till bakhoekonfiguration.

FAQ

Här är några vanligt förekommande frågor om Volvo EC480EHR:

  1. Vad är vikten på Volvo EC480EHR? Maskinen väger 63 503 kg.
  2. Hur kraftfull är Volvo EC480EHR? Den har en motorstyrka på 381 hk.
  3. Vad är den maximala tillåtna verktygsvikten? Den maximala tillåtna verktygsvikten är 3 500 kg.
  4. Vad är den maximala pinhöjden och pinräckvidden? Den maximala pinhöjden är 28,1 m och den maximala pinräckvidden är 16,1 m.
  5. Vilka är några av de viktigaste funktionerna i Volvo EC480EHR? Några av de viktigaste funktionerna inkluderar ett monterat ram-skydd (Falling Object Guard, FOG), optimerat hydraulsystem för att bära tyngre tillbehör, en hytt med hög synlighet, och Volvos patenterade modulsystem för bommar.

Avslutande tankar

I en värld som ständigt förändras och utvecklas, kräver framgång att man ligger ett steg före. Med Volvo EC480EHR kan du vara säker på att du inte bara håller jämna steg, utan också leder vägen. Med sin imponerande kraft och innovativa funktioner är det mer än bara en maskin – det är din partner på vägen mot en framgångsrik framtid.

Så ta ett steg in i framtiden och upptäck kraften i Volvo EC480EHR idag.

.