Kobelco SK300LC-11

Välkommen till en värld där teknik och robusthet möts i perfekt harmoni. Kobelco SK300LC-11 är inte bara en grävmaskin; det är en inkarnation av ingenjörskonstens under. Från dess mäktiga motor till den eleganta designen, varje aspekt av denna maskin talar om innovation och effektivitet. Så, låt oss ta en närmare titt på vad som gör Kobelco SK300LC-11 till en oumbärlig resurs på byggplatser världen över.

Kobelco SK300LC 11 grävmaskin på en byggarbetsplats med spillror av tegelstenar vilket visar dess robusta konstruktion och effektivitet i en urban rivningsmiljö

Prestanda som räknas

  • Motorstyrka: Kobelco SK300LC-11 drivs av en kraftfull 200 kW motor som säkerställer att även de tuffaste uppgifterna känns som en barnlek.
  • Driftvikt: Med en imponerande driftvikt på mellan 30,500 och 33,300 kg, står denna grävmaskin stadigt även under krävande förhållanden.

Verktyg och utrustning till Kobelco SK300LC-11

Design med tanke på operatören

  • Komfort: En luftfjädrad stol och ett intuitivt kontrollsystem gör långa arbetsdagar mindre ansträngande.
  • Säkerhet: Utformad med en rad säkerhetsfunktioner, erbjuder Kobelco SK300LC-11 en trygg arbetsmiljö.

Tekniska specifikationer Kobelco SK300LC-11

  • Skopkapacitet: 0.60 – 1.40 m³, som ger flexibilitet för olika typer av grävarbeten.
  • Hydraulisk Kontroll: Uppgraderat hydrauliskt system för smidigare och mer exakt manövrering.

Vanliga frågor om Kobelco SK300LC-11

  1. Vad skiljer Kobelco SK300LC-11 från andra grävmaskiner? Kobelco SK300LC-11 utmärker sig med sin avancerade motor, operatörscentrerad design och robust konstruktion.
  2. Är maskinen lämplig för tunga arbetsförhållanden? Absolut, dess kraftfulla motor och robusta konstruktion gör den idealisk för även de mest krävande arbetsförhållanden.
  3. Hur är bränsleeffektiviteten hos Kobelco SK300LC-11? Med en avancerad motor och optimerad hydraulik, erbjuder denna grävmaskin en imponerande bränsleeffektivitet.

Slutsats

Kobelco SK300LC-11 är inte bara en maskin, det är en pålitlig partner för byggindustrin. Dess imponerande prestanda, användarvänliga design och tekniska innovationer gör den till ett självklart val för alla som söker effektivitet och tillförlitlighet på byggplatsen. Med Kobelco SK300LC-11, är framgången inom räckhåll.