Mikael Graje på Östanå Grundförstärkning AB står bredvid sin pålningshammare

Östanå Grundförstärkning – F9LN – Kranbil

Per Svalby genomförde installation åt Mikael Graje från Östanå Grundförstärkning AB. De köpte en F9LN hydraulhammare av oss för montering på kranbil. Ekipaget ska användas främst för pålning. Installationen krävde noggrannhet och expertis för att säkerställa en smidig användning av hydraulhammaren.

En hydraulhammare upphissad i luften med hjälp av kranbil

Per började med att montera hydraulhammaren på kranbilen. Det är viktigt att se till att allt passade och fungerade perfekt tillsammans. Därefter började han tryck- och flödesmäta kranbilens hydraulik för att säkerställa att hydraulhammaren skulle fungera så bra som möjligt. Detta steg var också avgörande för att förhindra eventuella problem med kranbilens hydrauliska system.

Mikael Graje Per Svalby och en hydraulhammare

Efter att Per hade slutfört installationen åkte han tillsammans med Mikael iväg för att testa hydraulhammaren. Det är alltid en spännande stund att testköra en hammare för första gången. Tack vare Pers expertis och noggranna arbete fungerade allt felfritt.

Mikael Graje och Per Svalby flyttar hammaren till testplatta att slå på

Installationen är bara ett exempel på varför många väljer att vårt företags kvalitativa produkter och tjänster. Vi är stolta över att ha experter som Per i vårt team, som har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten att se till att våra kunder får det bästa möjliga resultatet.

Mikael Graje på Östanå Grundförstärkning AB står bredvid sin pålningshammare

Vi tackar Östanå Grundförstärkning AB för förtroendet och ser fram emot att fortsätta att leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder.

Det här är Östanå Grundförstärkning

Östanå Grundförstärkning är ett företag som specialiserar sig på grundläggning och grundförstärkning. Har sin bas i Mälardalen men är verksam över hela landet. Östanå Grundförstärkning har goda erfarenheter av alla typer av utmaningar inom grundförstärkning.

Företaget betonar att kompetens och flexibilitet är nyckelfaktorer för att uppnå ett lyckat resultat när man lägger grunden till ett nytt bostadsprojekt. De uppmanar potentiella kunder att titta på deras aktuella referensprojekt, vilka omfattar både företag och privatkunder, och att kontakta dem för ett prisvärt kvalitetsjobb vid nästa grundläggning eller förstärkning.