Hirado

Som en heltäckande maskintillverkare av de mest unika entreprenadmaskinerna har Hirado alltid varit branschledande med deras överlägsna teknologi.

Hirados outtröttliga ingenjörers ihärdiga ansträngning har utvecklat ett stort antal patenterade teknologier och har skapat utmärkta produkter som hydrauliska stenspräckare, bergborrar och hydraulpumpar samt superhårda verktyg. Hirado har mött alla krav från inhemska och internationella användare.

För att gå vidare till den nya tiden är alla Hirados maskiner och verktyg, som används inom konstruktion, anläggning, gjutning och andra olika industrier, absolut nödvändiga inom de nya teknologiska industriområdena.

Hirado är övertygade om att deras utmärkta högkvalitativa produkter, som tillverkas med avancerad teknologi och design, tillfredsställer alla behov hos inhemska och internationella kunder genom dess breda försäljnings- och servicenätverk.

Hirado är fast beslutna att fortsätta anstränga sig för att möta kundernas krav med spetsen och traditionella teknologier som har utvecklats sedan vi grundades för 50 år sedan.

Hirado logga grå mörkgrå 400x200
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating