Bild på nya oljefria kolvkompressorn från Dynaset

Dynaset Blue Air är på väg

Den nya produktfamiljen Dynaset Blue Air är på väg – vi introducerar HK hydraulisk kolvkompressor.

Dynaset har lanserat en ny produktfamilj som heter Dynaset Blue Air. Produktfamiljen består av HK hydrauliska kolvkompressorer och HKR hydrauliska skruvkompressorer. Blue Air-produktfamiljen har nya uppgraderingar och förbättringar av produkterna.

Dynaset hydrauliska kolvkompressorer har en ny design som förbättrar produktens utseende och användbarhet. Den nya designen kommer att innehålla strukturfärg för alla modeller och en ny ramtank för HK1000. HK1000:s nya ramtank har färre svetsfogar vilket gör produkten rundare medan strukturfärg ger produkten en matt yta istället för en glänsande. Dessutom blekar strukturfärg ut bucklor och repor, kompressorerna håller sig snyggare under en längre tid.

Vi erbjuder nu även oljefria HK450 hydrauliska kolvkompressorer som ger mer mångsidiga tillämpningar. I standardmodeller kan tryckluft innehålla en liten mängd olja, vilket begränsar dess användbarhet i vissa situationer; i många industrier är luftrenheten kritisk och kräver helt oljefri och ren luft. Eftersom produkten är oljefri har den inga installations- eller driftsvinkelbegränsningar vilket innebär att den kan installeras i vilken position som helst. Den oljefria produkten är också lättare att underhålla eftersom den inte kräver oljebyte.