Proffs på verktyg för demolering & återvinning!

En FXJ375 hydraulhammare som används av E L Mark AB i Västerås på deras Volvo ECR355EL

Mäktig styrka i varje slag: Upptäck hydraulhammaren

Transformera dina rivningsprojekt med våra hydraulhammare, ett kraftfullt verktyg för att bryta upp sten, betong, tjäle och andra hårda material. Med Furukawa’s 130 års expertis, erbjuder vi hydraulhammare som förenar kvalitet, prestanda och användarvänlighet. Oavsett om du jobbar inom bygg, gruvdrift eller metallbearbetning, är våra mångsidiga hydraulhammare utformade för effektivitet och säkerhet, och sparar tid och pengar på arbetsplatsen.

Två män står och pratar med varandra bredvid en asfaltsfräs

Perfektion i varje lager: Simex asfaltsfräs

Förnya vägytor med precision med våra asfaltsfräsar, idealiska för justering, slutfinish och mer. Simex PLB- och PHD-serierna ger ett plant och stabilt lager, optimalt för nyasfaltering. Dessa fräsar, som är enkla att montera på grävmaskiner, erbjuder hög prestanda med låg driftkostnad och ljudnivå. Oavsett om det gäller att förbereda för ny asfalt eller att skapa en jämn yta, är våra asfaltsfräsar det miljövänliga valet för effektivt arbete.

En maskinist poserar bredvid sin grävmaskin och rotationsfräs

Revolutionera ditt grävarbete med rotationsfräsar

Öka din produktivitet med våra rotationsfräsar, designade för att snabbt arbeta med och ta bort oönskade massor. Med Simex TF- och TFC-serien kan du utföra allt från dikning och skrotning till profilering och fräsning av tjäle. Dessa mångsidiga fräsar är perfekta för vägbyggen, landskapsarkitektur och även för rivningsprojekt, och erbjuder precision och effektivitet utan att störa omgivningen. Upptäck hur våra rotationsfräsar kan spara tid och pengar, medan de skapar perfekt jämna ytor för omedelbar användning.

Fräsar för kabelgravar

Revolutionera din grävning:
Fräsar till kabelgravar för laddstationer.

Utforska våra avancerade fräsar speciellt designade för att gräva ner elkabel vid laddstationer. Med en kombination av innovation och precision erbjuder våra produkter en överlägsen lösning för varje schaktprojekt. Klicka här för att se hur vi kan förvandla dina grävningsutmaningar till framgångar.