Proffs på verktyg för demolering & återvinning!

En FXJ375 hydraulhammare som används av E L Mark AB i Västerås på deras Volvo ECR355EL

Mäktig styrka i varje slag: Upptäck hydraulhammaren

Transformera dina rivningsprojekt med våra hydraulhammare, ett kraftfullt verktyg för att bryta upp sten, betong, tjäle och andra hårda material. Med Furukawa’s 130 års expertis, erbjuder vi hydraulhammare som förenar kvalitet, prestanda och användarvänlighet. Oavsett om du jobbar inom bygg, gruvdrift eller metallbearbetning, är våra mångsidiga hydraulhammare utformade för effektivitet och säkerhet, och sparar tid och pengar på arbetsplatsen.

Två män står och pratar med varandra bredvid en asfaltsfräs

Perfektion i varje lager: Simex asfaltsfräs

Förnya vägytor med precision med våra asfaltsfräsar, idealiska för justering, slutfinish och mer. Simex PLB- och PHD-serierna ger ett plant och stabilt lager, optimalt för nyasfaltering. Dessa fräsar, som är enkla att montera på grävmaskiner, erbjuder hög prestanda med låg driftkostnad och ljudnivå. Oavsett om det gäller att förbereda för ny asfalt eller att skapa en jämn yta, är våra asfaltsfräsar det miljövänliga valet för effektivt arbete.

En gul Wacker Neuson EW100 hjulgrävare med ett lass matjord står inne i en skogsglänta och siktar matjord med en RS8 14 siktskopa

Maximera effektiviteten med Rotastar siktskopa

Våra högkvalitativa siktskopor är designade för att möta de mest krävande arbetsförhållandena, säkerställande att varje last är perfekt sorterad och hanterad med precision. Med robust konstruktion och överlägsen filtreringsteknik är våra siktskopor den ultimata lösningen för dina projekt. Investera i hållbarhet och effektivitet – välj vår expertis för dina behov.

Fräsar för kabelgravar

Revolutionera din grävning:
Fräsar till kabelgravar för laddstationer.

Utforska våra avancerade fräsar speciellt designade för att gräva ner elkabel vid laddstationer. Med en kombination av innovation och precision erbjuder våra produkter en överlägsen lösning för varje schaktprojekt. Klicka här för att se hur vi kan förvandla dina grävningsutmaningar till framgångar.