Sikt- och krosskopor

Simex sikt- och krosskopa med justerbar slutfraktion (ej VSE2 och VSE5) har ett helt nytt patenterat system som gör att du kan justera slutfraktionen utan stillestånd! Med sikt- och krosskopan kan du sikta, sortera eller krossa och lasta materialet på lastbil i ett enda steg. Skopan kan hantera många olika sorters material såsom betong, tegel, fyllnadsmassor, hushållsavfall, kompost byggavfall och mycket mer.

Skopan finns i 6 modeller för grävmaskiner från 1,5 ton till 45 ton.

Visar alla 6 resultat

Simex populära sikt- och krosskopa

Simex sikt- och krosskopa har blivit allt populärare på byggarbetsplatser och återvinningsanläggningar de senaste åren. Skoporna är designade för att förenkla och förbättra återvinningen av bygg-, rivnings- och avfallsmaterial på ett mångsidigt och effektivt sätt.

Sikt- och krosskopan tillverkas av det italienska företaget Simex, som har varit en ledande innovatör i branschen. Skoporna finns i en mängd olika storlekar och konfigurationer, med varierande kapacitet beroende på de specifika kraven.

Den huvudsakliga egenskapen hos sikt- och krosskopan är dess förmåga att sikta, krossa och blanda material, allt samtidigt. Detta uppnås genom skopans unika design, som innehåller utbytbara diskar och justerbara valsar. Diskarna kan anpassas för att passa det specifika materialet som hanteras, medan valsarna kan justeras för att uppnå önskad siktstorlek. Det betyder att skopan kan hantera en rad olika material, inklusive matjord, rivningsavfall, kompost och biomassa, bland annat.

En av de främsta fördelarna med att använda skopan är deras effektivitet. Genom att sålla och bearbeta material när de schaktas, eliminerar dessa skopor behovet av ytterligare utrustning och processer. Detta minskar i sin tur den tid och det arbete som krävs för att slutföra ett projekt, såväl som de relaterade kostnaderna. Dessutom är skoporna utformade för att minimera materialspill, eftersom siktningsprocessen säkerställer att endast det nödvändiga materialet behålls, medan allt oönskat skräp separeras och kasseras.

Simex sikt- och krosskopa en värdefull skopa på alla byggarbetsplatser och återvinningsanläggningar, och erbjuder en rad fördelar som gör dem till ett mer effektivt och kostnadseffektivt. Med sin innovativa design och mångsidighet blir dessa skopor snabbt ett populärt val bland återvinningsproffs över hela världen.